Heb je een vacature? Dan ben je op zoek naar dé beste kandidaat!

Maar hoe vind je die? Als je hiervoor een extern bureau inschakelt, dan wil je er natuurlijk één die aansluit op jouw wensen.

De afgelopen jaren hebben wij de wensen van al onze klanten verzameld en vertaald naar onze nieuwe manier van werken:

Recruitment as a Service!

Onze missie is om jou te ontzorgen. Dit doen wij door ervoor te zorgen. Jij bepaalt bij ons welke activiteiten van het werving- en selectieproces wij voor je gaan uitvoeren.

Het concept biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen in welk deel van het proces je ontzorgd wilt worden. Is dat alleen bij de werving (stap 1 tot en met 4), het afnemen van een ODC-assessment (alleen stap 5) of het hele proces (alle stappen)? Onderstaand zie je de stappen waaruit dit concept bestaat.

Samen bepalen we wie welke stappen zet, met als doel aanname van de beste kandidaat voor een eerlijke prijs. Wij werken tijdens dit traject op uurbasis, met een maximum van 20% van het bruto jaarsalaris van de gekozen kandidaat. En succes verzekerd, want wij werken met een succesgarantie!

 

Recruitment as a Service

Recruitment as a Service

De voordelen op een rijtje:

Flexibel: jij bepaalt welke onderdelen je aan ons uitbesteedt. Of je er nu voor kiest alleen de werving uit te besteden, of het hele wervings- en selectietraject, alles is mogelijk. Heb je bijvoorbeeld zelf een kandidaat geworven en wil je graag dat wij hem/haar spreken en screenen met een ODC-meting? Ook daarin ontzorgen wij je.

Tijdbesparend: wij kunnen je op alle vlakken bijstaan en werk uit handen nemen. We kunnen een functieprofiel voor je opstellen, een wervende vacaturetekst schrijven, kandidaten searchen en hunten, sollicitaties afhandelen, de eerste screening verzorgen, een assessment afnemen en arbeidsvoorwaardelijke gesprekken voeren.

Kostenbesparend: wij werken op uurbasis voor een tarief van € 85,- met een maximum van 20% van het bruto jaarsalaris van de aangenomen kandidaat. Wij zijn dus altijd goedkoper dan een gemiddeld werving- en selectiebureau.

Duidelijkheid: je betaalt alleen voor de gewerkte uren en nooit meer een “oude traditionele 25% fee”.

Expertise: met meer dan tien jaar werkervaring in de werving en selectie van management, leidinggevende posities en vakspecialisten, kunnen wij met recht zeggen dat wij expert zijn. Je bent te allen tijde verzekerd van een zorgvuldige en volledige procedure.

Kwaliteit: geselecteerde kandidaten ondergaan een psychoanalytische meting (ODC) waardoor wij objectief en gevalideerd inzicht krijgen in de drijfveren, natuurlijke talenten, ontwikkelbaar potentieel en kwetsbare kracht van de kandidaat. We gaan voor een kwalitatieve duurzame match.

Snelheid: wij staan voor een zorgvuldig, volledig en kwalitatief proces en houden er graag de vaart in. Onze gemiddelde doorlooptijd is vier tot acht weken.

Zekerheid: wij zoeken door tot je overeenstemming hebt met een nieuwe medewerker. Wij geven 100% garantie op de invulling van de vacature met een goed matchende kandidaat.

Eerlijk: kies je ervoor om meerdere kandidaten aan te nemen die door ons voorgesteld zijn? Dat heeft geen invloed op de prijs. Wij werken immers op uurbasis samen, dus of je nu één, twee of meerdere kandidaten aanneemt, dat verandert niets aan de prijs.

Talentpool: wij beheren de opgebouwde talentpool van jouw vacature! Zo kunnen wij bij een nieuwe vacature deze kandidaten direct voor je benaderen.

12 maanden garantie: mocht binnen 12 maanden besloten worden om uit elkaar te gaan, dan zullen wij een nieuwe kandidaat werven voor dezelfde functie waarin, en tegen een vergelijkbaar salaris waarvoor de eerste kandidaat bij jullie werkzaam is geweest. De procedure conform de oorspronkelijke opdrachtbevestiging zal hiertoe opnieuw worden opgestart. De garantie regeling werkt conform een afschrijvingsmodel. Elk maand dat een medewerker in dienst is wordt er 1/12 deel afgeschreven. (Voorbeeld: mocht een kandidaat na 6 maanden de organisatie verlaten dan ontvang je 50% korting op de gewerkte uren die nodig zijn om tot een nieuwe bemiddeling te komen.)

 

Vraag meer informatie aan                      Plan een afspraak                    

 

Categorieën: Diferent Recruitment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *