Een persoonlijke geschenk voor al je relaties

Een persoonlijke geschenk voor al je relaties

Het is hét populairste geschenk rond de feestdagen: Een flesje wijn. Dat is ook niet heel gek. Een fles wijn is een warm geschenk waar vrijwel iedereen dol op is. Met een fles wijn als geschenk zit je dan ook altijd ‘save’. Wil je jouw geschenk toch een persoonlijke en originele twist geven? Laat je fles wijn dan met eigen etiket bedrukken bij Joinz!

Een fles wijn voor iedere gelegenheid

Joinz biedt een ruim assortiment aan flessen wijn met eigen etiket aan. Van mousserende wijnen zoals prosecco, cava en champagne tot een heerlijke rode of witte wijn. Zo is er voor ieder event en iedere gelegenheid een bijpassende wijn met eigen etiket.

Proost bijvoorbeeld op een voorspoedig nieuwjaar met een gepersonaliseerde fles champagne of schenk rond de feestdagen een warme geschenk zoals een rode wijn met eigen etiket. De zomer vieren met je collega’s? Ga dan voor een frisse rosé of witte wijn. Met een fles wijn met eigen etiket als geschenk maak je bij iedere gelegenheid een goede indruk! Ben je benieuwd hoe jouw fles wijn met eigen etiket er uit zou komen te zien? Bij Joinz ontvang je binnen enkele uurtjes een geheel vrijblijvend en gepersonaliseerd ontwerp van jouw wijnfles met etiket!

Mousserende wijn met eigen etiket

Wil je het jaar feestelijk afsluiten? Of heeft jouw bedrijf wat te vieren? Laat dan de beste mousserende wijnen bedrukken met een gepersonaliseerd etiket! Met een bedrukte fles wijn geef je jouw feest die onvergetelijke persoonlijke touch waar iedereen verstelt van staat. Een gepersonaliseerde fles prosecco, cava of champagne is bovendien een feestelijk relatiegeschenk. Laat zo aan je relaties weten dat je rond de feestdagen aan ze denkt en jullie zakenrelatie op prijs stelt.

Eén van de populairste geschenken rond de feestdagen is de Italiaanse prosecco. Deze mousserende wijn staat bekend om zijn frisheid en fijne bubbel. Met deze prosecco met eigen etiket en in een gave houten wijnkist heb je een prachtig geschenk voor je zakenrelaties en collega’s. En dat al vanaf €6,95 per stuk!

Kleine flesjes wijn met eigen etiket

Je collega’s zomaar eens verrassen met een klein geschenk om waardering te tonen voor hun loyale inzet? Laat dan een kleine fles wijn met een gepersonaliseerd etiket bedrukken. Deze wijnen variëren in de formaten van 250-375 millimeter. Een mini flesje wijn met eigen etiket is extra voordelig, maar nog steeds van hoge kwaliteit. Een klein maar fijn geschenk!

 

Scroll naar boven