Ben je commercieel gedreven, heb je ervaring of affiniteit met IT hardware (infrastructuur) en woon je in de regio Den Haag, Amsterdam of Utrecht lees dan verder…

Ter versterking van de afdeling Sales, dé spil van onze commerciële organisatie, zijn wij op zoek naar een proactieve en enthousiaste

Account Manager

Functieomschrijving
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig bedienen van de Kannegieter klanten in de regio Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Het doel is om onze klanten succesvol te maken in de wereld van datacommunicatie. Een combinatie van relatiemanagement en new business vaardigheden zullen leiden tot groei in klanttevredenheid en resultaat bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers op diverse niveaus. Van installateurs, vastgoedadviseurs tot eindgebruikers van ICT-en datacommunicatie concepten. In je werkzaamheden word je ondersteund door een Commercieel Medewerker Binnendienst. Al je activiteiten hebben als doel het vergroten van onze ‘marketshare & mindshare’ in de regio waar je verantwoordelijk voor bent.

Het ideale profiel heeft:

  • sales ervaring in een soortgelijke functie
  • HBO werk- en denkniveau
  • affiniteit met techniek, informatietechnologie of telematica
  • kennis van (data) bekabelingsystemen en/of data-apparatuur
  • een nieuwsgierige commerciële focus en is new business gericht
  • communicatieve vaardigheden; het leggen van contacten op verschillende niveaus bij klanten
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • lef, assertiviteit, zelfstandigheid & teamspeler skills

Reageer vooral als je een gedreven relatiebouwer bent die een klant durft uit te dagen op inhoud!

Wat bieden wij?
Herken jij je in ons profiel, dan kun je per direct starten. Kannegieter stimuleert je om eigen initiatief te tonen in een prettige werkomgeving in het hart van de techniek. Ons aanbod sluit aan op de uitdaging die je hebt. Dit wordt vertaald in salaris, groei en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto en laptop). Gerichte opleidingen zijn hierbij vanzelfsprekend.

Kannegieter
Opgericht in 1959, is groot geworden in de distributie van coaxkabel en sinds jaar en dag door kennis gedreven op het gebied van databekabeling, netwerkapparatuur en slimme distributieoplossingen. Wij leveren goederen en diensten vanuit Amersfoort door geheel Europa. De werkomgeving is te karakteriseren als informeel, no-nonsense, kennis gedreven en resultaatgericht.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Verschoor, bereikbaar op 06-46 72 71 72.
Solliciteren kun je via de knop solliciteren of stuur je CV naar dennis@diferent.nl.

Categorieën: VERVULDE VACATURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *