Ben je commercieel technisch of technisch commercieel en lijkt het je wel wat om dé specialist en technisch adviseur te worden van een uniek en wereldwijd gepatenteerde Glasweefsel met oneindig veel toepassingsmogelijkheden, lees dan verder!
 
Het gepatenteerde Parabeam® 3D Glasweefsel is namelijk uniek door zijn lichtgewicht, de sterke en flexibele structuur en oneindige toepassingsmogelijkheden. Zo wordt het wereldwijd gebruikt bij de productie van opslagtanks, in de botenbouw, luchtvaart, defensie, transportsector en bouw & constructie markt.
 
Wegens groei ligt er een bijzonder aantrekkelijke kans op je te wachten in de rol van

Technical Sales Engineer (38 uur)
– een uitdagende en zelfstandige functie in een internationale omgeving –

 
In deze rol word je in het begin begeleid en geholpen door al jouw collega’s. Ze zijn zich doordrongen van het principe Together Everyone Achieves More (TEAM). Zo kun je rekenen op een inwerkperiode, training on the job en zal iedereen je helpen als je er om vraagt. Als je eenmaal op stoom bent zal je uitgedaagd worden om uit te dagen. Het doel is elkaar te stimuleren tot groei in kennis en kunde om zo samen tot betere prestaties te komen en de beoogde doelstellingen te behalen.

Belangrijkste taken en werkzaamheden:
Er is geen dag hetzelfde. In zijn algemeenheid kun je zeggen dat je ondersteuning, advies en begeleiding biedt aan alle verkoopkanalen van Parabeam. Op verzoek geef je technische en commerciële informatie aan (potentiele) klanten en dealers. Het wordt echt leuk als je samen een nieuwe toepassing bedenkt en deze verder gaat uitwerken, testen en onderbouwen in zijn haalbaarheid. Hierin ligt jouw kracht, drive en passie. Uiteraard houd je gedurende dit proces het commerciële belang in de gaten en maak je op de juiste momenten een goede overweging hierin. Als de situatie er om vraagt stap je in het vliegtuig om ter plaatse alle partijen te overtuigen van de toegevoegde waarde in de nieuw bedachte toepassing. 
 
Je vindt het sowieso leuk om continue bezig te zijn in het bedenken van commercieel interessante, nieuwe toepassingen en het enthousiasmeren van dealers, klanten en geïnteresseerden. Parabeam heeft speciaal daarvoor een Parabeam experience lab voor je ingericht.  
 
Hoe ziet jouw profiel eruit:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding (bijv: chemie of werktuigbouw);
  • Of je hebt een commerciële opleiding afgerond en een sterke affiniteit met techniek;
  • Relevante werkervaring in de commercie in een technische omgeving is een pre.

Daarnaast heb je bij voorkeur de volgende kennis, vaardigheden en persoonlijke kenmerken:

  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van een andere moderne taal is een pre;
  • Ervaring in de kunststoffen- of aanpalende branche is een pre;
  • Je bent bereid tot reizen; (ongeveer 10 tot 25%);
  • Je bent initiatiefrijk, gedreven en commercieel ingesteld;
  • Je bent communicatief vaardig en werkt graag zelfstandig.

Wat je geboden wordt:
Parabeam biedt je een uitdagende en zelfstandige functie met veel vrijheid in een groeiend bedrijf waar collegialiteit voorop staat. Uiteraard krijg je een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
 
Over de organisatie:
Parabeam BV is de producent van het unieke en gepatenteerde Parabeam® 3D Glasweefsel dat wereldwijd wordt gebruikt voor de productie van opslagtanks, botenbouw, transportsector en voor de bouw & constructie markt. Parabeam is een zelfstandig opererend onderdeel van de Canadese, beursgenoteerde ZCL Composites groep. Op de vestiging Helmond werken ze met een team van 32 medewerkers waar ze alles zelfstandig ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren. Haar klanten bevinden zich over heel de wereld.
 
Interesse?
Spreekt deze functie je aan en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, laten we dan in gesprek gaan!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Verschoor op 06-46 72 71 72 en dennis@diferent.nl.

Categorieën: VERVULDE VACATURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *