Voor Tausch Brand Sensations zijn wij op zoek naar een professional met ‘consultative selling’ kwaliteiten, een sparringspartner voor sterke merken en bekend met het marketing vak. Als sales consultant ondersteun je ons team in verdere groei, structureer je onze sales funnel en laat je onze new business omzet ‘sky high’ laat gaan. 

Je weet als geen ander het Tausch-verhaal over de bühne te krijgen. Je spreekt Engels alsof het je moedertaal is en je voelt haarfijn aan wanneer er zich een commerciële kans voordoet. En zodra je die kans spot, dan ben jij er natuurlijk als de kippen bij. Zo zorg je ervoor dat ons klant portfolio op gestructureerde wijze groeit.

Herkenbaar en sta jij nu al klaar om ons te bellen? Dan zoeken wij jou.

De functie: 
Naast het goed op orde hebben van strategische en operationele sales zaken, is het van belang dat je als sales consultant plezier haalt uit ondernemerschap en werken in een energieke organisatie met de waarden van een familie bedrijf.

In de rol van sales consultant werk je nauw samen met de directie en marketing en formuleer je gezamenlijk het jaarlijks New Business Plan. Vervolgens ben je ook verantwoordelijk voor de executie hiervan en zorg je ervoor dat de gestelde targets worden behaald. Je krijgt hierbij veel eigen verantwoordelijkheid en kunt in hoge mate zelf bepalen hoe jouw dag eruit ziet.

Een belangrijk onderdeel van jouw kerntaken is het acquireren van nieuwe klanten. Op gestructureerde wijze weet je prospects te identificeren uit ons CRM systeem en in de markt, die vervolgens door een call center agent worden gebeld. Daarnaast bezoek je regelmatig beurzen en projectbureaus in binnen- en buitenland waarbij je nieuwe prospect identificeert en een relatie weet op te bouwen.

Als sales consultant heb je bedrijfskundig inzicht en ervaring op het gebied van branding positionering en marketing. Je bent in staat om d.m.v. ‘consultative selling’ tot de kern van klant vraagstukken te komen en een op maat gesneden oplossing aan te bieden, in nauwe samenwerking met ons design en marketing team. Je bent leergierigheid en je drive om je verder te ontwikkelen en te leren is groot.

Tausch heeft een sterke internationale focus, je zal meermalen per jaar binnen Europa rondreizen om beurzen te bezoeken en prospects te benaderen.

Door je sterke persoonlijkheid, je inhoudelijke kennis en je drive weet jij klanten en prospects keer op keer voor je te winnen. Hierdoor ben je een belangrijke schakel in de verdere groei van Tausch.

Jouw profiel: 

 • je hebt een relevante, afgeronde HBO of WO opleiding (Marketing/Communicatie, Bedrijfskunde, International Business of Hogere Hotelschool)
 • je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands op hoogstaand, professioneel niveau
 • je zit aan het begin of midden van je carrière en wil graag de volgende stap maken
 • je beschikt over een combinatie van een praktische instelling, analytisch vermogen en commerciële voelsprieten
 • Je hebt een sterk cijfermatig inzicht en houdt van data en analyse
 • je bent pro-actief, nieuwsgierig van aard, zelfstandig, opportunistisch, zelfverzekerd en houdt van scoren
 • relevante werkervaring in de sales is een pré, maar je persoonlijkheid en ambities zijn doorslaggevend.

Dit bieden ze:

 • een marktconform salaris afhankelijk van ervaring
 • een laptop, telefoon en auto van de zaak
 • een dynamische omgeving met volop uitdagingen en veel eigen verantwoordelijkheid
 • maatwerk opleidingen om jouw groei en ontwikkeling te faciliteren
 • onderdeel zijn van een toonaangevend groeiend bedrijf waarin gedreven collega’s met passie zich inzetten voor de klant.

Over Tausch
Tausch geeft vorm aan de merkbeleving van topmerken. Met meer dan 80 professionals ontwikkelen en bouwen we elke dag weer aan nationale en internationale merken zoals Nikon, Facebook, Bolsius, Elho en Marel. Hierbij kun je denken aan de realisatie van o.a. beursconcepten, productpresentaties, events, pop-up stores en interieurs. We worden gedreven door passie en creativiteit, maar resultaat staat áltijd voorop. Met meer dan 300 projecten per jaar, waarvan 70% buiten Nederland, is werken bij Tausch veelzijdig en inspirerend. En met alle expertises in huis, van projectmanagement tot design, concept en productie, bieden we onze klanten echt een full service oplossing voor hun merkstrategie. That’s our WOW!

Tot slot: Bij Tausch maakt HR een fors onderdeel uit van de MVO strategie zodat medewerkers kunnen groeien tot sterke professionals en mensen. Dit alles met in het achterhoofd een formule voor groei en (werk) geluk: Succesvolle en gelukkige medewerker = succesvolle en gelukkige klant = succesvol Tausch.

Solliciteren:
Als de vacature u aanspreekt reageer dan snel via de hiervoor bedoelde knop [Solliciteer].
 
Op onze website www.diferent.nl vindt je andere interessante vacatures en voor vragen kun je contact opnemen met Dennis Verschoor, bereikbaar via 06-46 72 71 72 en dennis@diferent.nl.

Categorieën: VERVULDE VACATURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *