Over Diferent

Diferent Recruitment, op het eerste oog een Werving & Selectie bureau zoals zo velen. De naam roept wel direct een vraag op: Waarin zijn ze dan anders? Juist dat vertellen wij je graag persoonlijk of liever nog: We laten je dat bij voorkeur zelf ervaren!

Diferent Recruitment is een klein en persoonlijk bureau dat staat voor ontzorgen door ervoor te zorgen. Wij werken als verlengstuk van onze klanten en zien recruitment als een service.

In de loop der jaren hebben wij onze dienstverlening continu geprofessionaliseerd en aangepast aan de behoefte van onze klanten. Goed luisteren, creatief durven denken en vooral doen, is waar we goed in zijn. Het resultaat is waar we trots op zijn.

 

“Recruitment as a service” zelf ervaren?

Zoek je een bureau die voor een kwalitatieve bemiddeling gaat, succes garantie biedt en een faire prijs rekent? Neem dan contact op met Diferent Recruitment!

Diferent staat voor Recruitment as a Service; ontzorgen door ervoor te zorgen. Wij werken zorgvuldig, zoeken actief en vinden passende kandidaten, selecteren deze kwalitatief door gebruik te maken van een psychoanalytische assessment en werken op basis van een eerlijke prijs, namelijk op uurbasis met een maximum van 20% van het bruto jaarsalaris van de geworven kandidaat.