Voor de uitbreiding van het DERO sales team zijn wij op zoek naar commerciële accountmanager met technische affiniteit voor de beveiligingsbranche. Het is belangrijk dat je niet alleen een commercieel talent bent maar dat je vanuit ervaring en technische kennis (Security producten) onze klanten kunt voorzien van het beste advies. Kwaliteit, het bieden van totaaloplossingen en professionaliteit staan namelijk altijd centraal bij Dero Security Products.

Wil jij onze bestaande relaties adviseren in de juiste productkeuze voor zowel kleinere als grotere projecten en of uitbreiding of vervanging van reeds bestaande security oplossingen? Heb je een proactieve houding? Denk je in oplossingen i.p.v. problemen? Kun je goed zelfstandig werken? Ben je niet bang om actief op zoek te gaan naar nieuwe relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

OVER DERO
Dero Security Products B.V. is een jonge gedreven distributeur in security land. Wij bieden een compleet assortiment op het gebied van CCTV, Inbraak, Acces control, Intercom, Netwerkapparatuur, Video Management Software, mistbeveiliging en randproducten.

Wij zijn een gedreven jonge ambitieuze club waarbij betrokkenheid, snelheid en korte lijnen de hoofdrol spelen. Hiernaast speel technisch advies op maat een cruciale rol.

 

FUNCTIE
Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van bestaande relaties en het werven van nieuwe relaties. Je werkzaamheden bestaan uit advisering over en verkoop van het productenpakket van Dero Security Products.

Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële traject; het projecteren en calculeren, het opstellen van de offerte, de offerteopvolging en het aftersales traject. Je bent het grootste gedeelte van de tijd onderweg en op locatie. Minimaal een dag in de week ben je op kantoor in Eindhoven.

 

FUNCTIE-EISEN

  • – HBO werk- en denkniveau;
  • – Commerciële en technische ervaring security techniek;
  • – Bezit diploma CCTV projecteringsdeskundige is een pré;
  • – Vakbekwaam en up-to-date kennis van security-techniek;
  • – Enthousiast en proactief;
  • – Resultaat- en klantgericht;
  • – Zelfstandig kunnen werken;
  • – Geen 9:00 – 17:00 mentaliteit;
  • – In bezit van rijbewijs B.

 

AANBOD
Wij bieden een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een auto van de zaak en een prettige informele werksfeer in een enthousiast team. Jouw rayon is voornamelijk de Randstad. De kandidaat waar wij naar zoeken is hier dan ook woonachtig.

 

INTERESSE
Bij interesse nodig ik je uit te solliciteren op de functie. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met mij, Dennis Verschoor. Bereikbaar op 06-46 72 71 72 en via dennis@diferent.nl.

Categorieën: VERVULDE VACATURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *